خانه / دستگاه خشک کن / دستگاه خشک کن لواشک صنعتی و خانگی

دستگاه خشک کن لواشک صنعتی و خانگی

فروش دستگاه خشک کن میوه و سبزی

لواشک یکی از ترش ترین تنقلات ایرانی است که پوره و یا به عبارتی از قوام میوه های طبیعی از جمله، کیوی، انار، سیب، پرتقال، خرمالو، آلوچه، آلبالو، انجیر، توت فرنگی، تمشک، هلو و زغال اخته گرفته می شود. لواشک بصورت کاملا بهداشتی تهیه می شود. مصرف عده ی بسیاری از کودکان و بچه ها لواشک های میوه ای است که امروزه جزو برنامه ی غذایی آنها تبدیل شده است. لواشک هایی که بطور طبیعی و بدون هیچ افزودنی و اسانسی تولید می شوند مناسب مصرف کودکان هستند.

دستگاه خشک کن لواشک صنعتی و خانگی

لواشک تنها یک تنقلات میوه ای ترش مزه نیست بلکه این ماده ی غذایی دارای انواع ویتامین های موثر برای بدن است که می تواند برای کودکانی که عادت به مصرف میوه ندارند بسیار موثر باشد.

امروزه تولید لواشک از حالت سنتی به حالت مدرن و سنتی تبدیل شده است، بطوریکه در گذشته تولیدکنندگان بصورت غیر بهداشتی لواشک را تولید می کردند و زمان خشک کردن لواشک آنرا مقابل نور آفتاب قرار می دادند و در این زمان تمام آلودگی و خاک محیط وارد و جذب لواشک میشد و این لواشک بصورت غیر استاندارد وارد بازار میشد.

دستگاه خشک کن لواشک صنعتی و خانگی

اما امروزه با وارد شدن و توسعه ماشین آلات خشک کن به دنیای مواد غذایی، باعث شد که در صنعت لواشک سازی نیز تحول عظیمی رخ دهد و تولید لواشک بصورت صنعتی انجام شود و برای خشک کردن مراحل نهایی تولید لواشک از دستگاه خشک کن استفاده کنند این باعث می شود محصول شما کاملا بهداشتی و بدون هیچ گونه آلودگی تولید شود که از نظر بهداشتی و سلامت مورد تایید مراجع زیربط نیز خواهد بود.

لواشک چگونه تولید می شود؟

فرآیند و مراحل تولید لواشک بصورت صنعتی باید توسط ماشین آلات خشک کن انجام شود که از نظر بهداشتی نیز هم مورد تایید سازمان های بهداشت و نظارت و هم مورد رضایت باشد. در قسمت پایین تمامی فرآیند تولید لواشک را صفر تا صد توضیح میدهیم.

  • مرحله تولید لواشک قسمت اول (میوه)

برای تولید لواشک نیاز است میوه ای را به عنوان مواد اولیه تولید لواشک انتخاب نمایید. این مورد بصورت دلخواه می تواند از جانب شما انتخاب شود که می خواهید لواشکی که تولید نمایید با چه طعمی باشد. لواشک هایی که با میوه های ترش تولید می شوند مزه و طعم ترشی دارند اما لواشک هایی با میوه های شیرین تولید می شوند دارای طعم شیرینی هستند.

  • مرحله تولید لواشک قسمت دوم (شستشوی میوه)

بعداز انتخاب میوه مورد نظر باید میوه انتخابی را باید توسط دستگاهی به نام وان شستشو، میوه ها را گلزدایی، انگل زدایی و میکروب زدایی کنید. البته استفاده از وان شستشو در مواقع مورد کاربرد هست که حجم میوه بالا است و نمی توان آنرا بصورت دستی شستشو داد.

  • مرحله تولید لواشک قسمت سوم (خردکردن میوه ها)

در این مرحله لازم است میوه ها را خرد نمایید و هسته و پوست های آنها را جدا کنید که البته برای هر کدام از آنها نیز دستگاهی ساخته شده است که می توانید بصورت کاملا صنعتی اینکار و با سرعت بیشتر اینکار را برای شما انجام دهد. دستگاه هسته گیر قابلیت هسته گیری انواع میوه را دارد که در دو مدل تک نازل و سه نازل تقسیم بندی می شود. دستگاه پوست کن ها نیز وارداتی هستند که این دستگاه نیز در دو مدل قرار می گیرد که نوع اول دستگاه پوست گیر دستی و دومی دستگاه پوست گیر صنعتی است. که دستگاه پوست گیر صنعتی قابلیت جدا کردن پوست انواع میوه را دارد. سرعت این پوست کن، ۴ میوه در هر دقیقه است.

  • مرحله تولید لواشک قسمت چهارم (پختن میوه)

در مرحله چهارم نوبت به پختن میوه می رسد که در این زمان نیاز است میوه ها را دیگ قرار دهید و آنها را بپزید. برای اینکار لازم است مقدار آب به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید تا خوبی میوه ها پخته و نرم شوند. در بین پختن می توانید مقدار نمک و یا شکر نیز به آن اضافه نمایید.

  • مرحله تولید لواشک قسمت پنجم (صافی پوره میوه)

بعداز پختن میوه ها لازم است که آب و پوره میوه را جدا نمایید برای اینکار لازم است که از یک صافی میوه های پخته شده را رد کنید که که بتوانید هم به راحتی پوره خوبی از آن بگیرید و هم میوه کاملا له شود.

  • مرحله تولید لواشک قسمت ششم (پخت نهایی و غلیظ شدن مواد اولیه)

در مرحله بعدی لازم است برای اینکه پوره ی شما غلظت بیشتری را داشته باشد لازم است دوباره پخته شود از این جهت دوباره داخل دیگ قرار می دهید و با میزان گرمای ملایم آن را می پزید و غلظت آنرا بیشتر می کنید.

  • مرحله تولید لواشک قسمت ششم (خشک کردن) نهایی

در مرحله نهایی لازم است که پوره پخته شده را داخل سینی دستگاه خشک کن قرار دهید و سطح آنرا با سینی یکنواخت نمایید و سینی را داخل دستگاه خشک کن قرار داده و سپس سینی را داخل دستگاه خشک کن قرار دهید و تنظیمات لازم را اعمال نمایید. بعداز اتمام خشک شدن، لواشک شما آماده مصرف است.

جنس و نوع سینی دستگاه خشک کن لواشک باید چگونه باشد؟

سینی مهم ترین بخش هر دستگاه خشک کن است به این دلیل که اگر سینی یک دستگاه از جنس خوبی و یا طراحی خوبی نداشته باشد محصولی که داخل آن قرار میگیرد برای خشک شدن، به خوبی خشک نمی شود و کاملا از بین می رود. برای هر نوع از مواد غذایی لازم است از یک نوع سینی استفاده نمود. به عنوان مثال برای خشک کردن میوه و سبزیجات از سینی های مفتولی با جنس پلیمری استفاده می کنند، این سینی ها از قسمت های پایین و بالا گردش هوا دارند و میوه و سبزیجات قرار گرفته بروی آن کاملا یکنواخت خشک می شوند.

 

اما برای مواد غذایی مایع مثل لواشک نیاز است از سینی ها گالوانیزه استفاده نمایید که این سینی طبق شکل بالا بصورت ورقه ای هستند و سطح یکنواخت دارند و با ریختن مواد مایع ای مثل لواشک دچار ریزش نمی شوند. سینی های گالوانیزه هیچ گونه واکنشی با گرما نشان نمی دهند و هیچ مواد وارد لواشک شما نمی شود.

قیمت دستگاه خشک کن لواشک

دستگاه های خشک کن لواشک براساس ظرفیت و تعداد سینی آنها قیمت گذاری می شوند .

نام دستگاهظرفیت دستگاهتعداد سینینوع انرژی مصرفیقیمت
دستگاه خشک کن خانگیورودی ۵۰ کیلویی۳۰ عددبرق۹/۵۰۰/۰۰۰ تومان
دستگاه خشک کن نیمه صنعتیورودی ۱۵۰ کیلویی۱۰۰ عددگاز۲۷/۰۰۰/۰۰۰ تومان
دستگاه خشک کن صنعتی مدل ۱
ورودی ۴۰۰-۳۰۰ کیلویی۲۰۰ عددگاز۴۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان
دستگاه خشک کن صنعتی مدل ۲ورودی ۵۰۰ کیلویی۴۰۰ عددگاز۵۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان
دستگاه خشک کن صنعتی مدل ۳ورودی ۱۰۰۰ کیلویی۸۰۰ عددگاز۸۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان
دستگاه خشک کن صنعتی مدل ۴ورودی ۲۰۰۰ کیلویی۱۶۰۰ عددگاز۱۴۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان
دستگاه خشک کن مایکروویوورودی ۵۰۰۰ کیلویی-----------برق۴۵۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان

برای سطح خانگی و استفاده در خانه از دستگاه های با ظرفیت ۵۰ کیلو و ۱۵۰ کیلو پیشنهاد می شود که به ترتیب هر کدام آنها به فضای ۱۵ و ۲۵ متری برای راه اندازی یک خط تولید کامل تولید لواشک نیاز دارند.

دستگاه های ظرفیت بالا از ۳۰۰ کیلو تا ۱ تن نیاز به یک کارگاه دارند که بتوانید به راحتی محصولات متنوعی را تولید نمایید. ظرفیت های بیشتر یعنی دستگاه خشک کن ۲ تنی و ۵ تنی نیاز به راه اندازی یک کارخانه ی تولیدی دارند.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
شرکت پیشرو صنعت سمیاری :

راه های ارتباطی :
شماره موبایل: ۰۹۱۹۵۶۶۴۵۴۷
آدرس کانال: شرکت پیشرو صنعت سمیاری
پست الکترونیکی: p.s.semyari@gmail.com

آدرس شرکت: تهران - صادقیه - (لطفا قبل از ملاقات حضوری با شرکت هماهنگ کنید)
دستگاه خشک کن لواشک صنعتی و خانگی
  • دستگاه خشک کن لواشک صنعتی و خانگی
۵

خلاصه

قیمت دستگاه خشک کن لواشک و خط تولید آن چقدر است؟ مراحل تولید لواشک بصورت صنعتی چگونه است؟ جنس و نوع سینی دستگاه خشک کن لواشک باید چگونه باشد؟

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

خرید دستگاه خشک کن ماهی و میگو

خرید دستگاه خشک کن ماهی و میگو

خرید دستگاه خشک کن ماهی و میگو براساس ظرفیت و تعداد سینی های آن انجام …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما